NYITVA TARTÁS

 

Nyitva tartás hétköznap,

délelőtt: 10-12-ig,

délután: 13-17-ig,

szombaton: ZÁRVA.

 

 

 

 

KAPCSOLAT

 

Cím: 2040 Budaörs, Szivárvány u. 5.

Telefon/Fax: 06 (23) 421 632

e-mail: info@davidcomp.hu

Honlap: http:www.davidcomp.hu

 Térkép megtekintése

 

KÖZLEMÉNYEK

A nem támogatott PC-k is megkapják a Windows 11 első frissítését

 

Így egyelőre feleslegesnek tűnik a Microsoft figyelmeztetése.

Nem biztos, hogy érdemes sietni a Windows 11-re való átállással, ugyanis akadnak még gondok az operációs rendszerrel, amihez nem olyan régen érkezett egy frissítés, de az sem csak pozitív változásokat hozott. Az viszont jó hír, hogy látszólag a problémásnak ítélt hardverek sem jelentenek akadályt a javítás telepítésekor.

A Microsoft korábbi figyelmeztetése alapján azt hihettük, hogy a régebbi, nem támogatott hardvereket használó gépek nem fogják megkapni a Windows 11 különböző frissítéseit, ezért is furcsa, hogy a jelek szerint nem egészen ez a helyzet. Több beszámoló is megjelent az interneten, amelyek szerint a hardverkövetelményeknek nem megfelelő PC-kre is letölthető a javítás.

Persze simán elképzelhető, hogy a jövőben megváltozik a helyzet, és tényleg gondok lehetnek a nem támogatott hardverekkel, de úgy tűnik, egyelőre engedékenyebb a Microsoft. A frissítés egyébként különböző biztonsági fejlesztéseket hozott, illetve orvosolt egy hibát az Intel Killer és a SmartByte szoftverek kapcsán.

  

 

 

LETÖLTÉSEK

 

         Flashplayer,      

         Java,     

         Adobe Reader,      

      Winrar,

        Total Commander,         

        Mozilla Firefox,       

        Google Chrome,   

       Skype