SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

 

- operációs rendszer telepítése, frissítése, hibák javítása (Windows)

Kijavítjuk a fontos rendszer fájlokat, szükség esetén újratelepítjük rendszerét, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk amik lassítják a számítógépét.

 

 

- vírusirtás (vírus, féreg, trójai, stb.)

Minden féle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, ezután felszereljük egy korszerű vírus védelmi programmal, hogy többé ne legyen gondja a vírusosokkal.

 

 

- internet beállítás, megosztás

Legyen az kábel, adsl, mobil internet, beállítjuk az internetet a számítógépen, notebookon, és igény esetén meg is osztjuk, hogy több számítógépen lehessen internetezni.

 

 

- vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése

Hálózatot szinte bárhol ki tudunk építeni, és ezzel több számítógépet, illetve notebookot össze tudunk kötni, akár levegőben, kábelen, villamos vezetéken keresztül.

 

 

- levelező program telepítés, beállítás

Feltelepítjük számítógépére levelezőprogramját, és beállítjuk az email fiókokat hozzá, igény esetén mentést végzünk a levelezésről.

 

 

- nyomtató telepítés, beállítás

Feltelepítjük nyomtatóját, beállítjuk az optimális működésre, igény esetén megosztjuk, hogy több számítógépről is lehessen nyomtatni.

 

 

- irodai szoftverek telepítése, beállítása

Feltelepítjük irodai alkalmazásait, szoftvereit. Elvégezzük a szükséges beállításokat az optimális működéshez.

 

 

- egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása

Szinte bármilyen szoftvert fel tudunk telepíteni, és be tudjuk állítani. A számítógéphez csatlakoztatható egyéb eszközöket is működésre tudjuk bírni.

 

 

"elszállt" partíciók visszaállítása

Nem látható valamelyik meghajtó, vagy nem indul a windows, megsérült a fájlrendszer, nem gond, meg tudjuk javítani.

 

 

- partíciónálás (merevlemez több részre osztása)

A merevlemezt fel tudjuk bontani 2 vagy több részre, így ha esetleg a rendszerével valami történne, és újra kell telepíteni, az adatai a másik meghajtón biztonságban vannak.

 

 

- túlmelegedési, lassulási problémák megoldása

Ha túlmelegszik a számítógép, akkor sípol, lekapcsol, vagy lelassul. Ellenőrizzük a ventillátorokat, kitakarítjuk a számítógépet, szükség esetén újrapasztázzuk. 

 

 

- adat és fájl megsemmisítés, törlés

Kérésre megsemmisítjük adatait, fájljait akármilyen adathordozón, hogy más ne élhessen vissza vele. (Pendrive, merevlemez, memóriakártya, mobiltelefon)

 

 

- windows jelszó törlése /  kiiktatása

Ha elfelejtette windows-os bejelentkező  jelszavát, képesek vagyunk törölni azt. Az adminisztrátor jelszavakat is. (Windows 7 / XP / Vista / NT)

 

 

 

- új / egyedi számítógép összeállítás

Bármilyen elvárása is legyen, mi egyedileg megépítjük. Legyen akár irodai számítógép, játékra, multimédiára, internetezésre, szervernek.

 

 

- hardver eszközök beszerelése, beállítása

Igény esetén kicseréljük a kívánt hardver elemet, legyen az memória, processzor, videokártya, táp, vagy bármi más. Ha szükséges, akkor feltelepítjük a hozzá való meghajtó programokat.

 

 

- hardver alkatrészek beszerzése

Szinte bármilyen hardver elemet be tudunk szerezni. Kapcsolatban állunk több nagy céggel is, és rövid határidővel be tudjuk szerelni a kívánt alkatrészt.

 

 

- informatikai tanácsadás, tanítás

Segítünk eligazodni az informatika világában, legyen az számítógép, notebook, netbook, hardver, szoftver, hálózat.

 

 

- sebesség optimalizálás

Kiiktatjuk a feleslegesen elinduló szolgáltatásokat, programokat, reklámokat. Töröljük a regisztrációs adatbázisból a felesleges bejegyzéseket. így számítógépe jóval gyorsabban fog működni.

 

 

- számítógép összekötése tv-vel

Számítógépét össze tudjuk kötni a hagyományos tvvel, HDTVvel, kivetítőkkel, és az ehhez szükséges kábeleket beszerezzük, beállításokat elvégezzük.

 

 

- titkosítás

Segítünk, hogy adatai biztonságban legyenek, akár csak egy fájl, akár egy könyvtár, esetleg egy partició, vagy akár az egész számítógép.

 

 

- távoli segítségnyújtás

Segítséget tudunk nyújtani anélkül is önnek, hogy személyesen jelen lennénk. Az interneten keresztül rá tudunk kapcsolódni számítógépére, és így tudjuk elvégezni a szükséges beállításokat. 

 

 

- számítógép koszmentesítése

Sűrített levegővel, vagy kompresszorral kitakarítjuk számítógépét. Évente legalább egyszer érdemes a számítógépet a bele rakodott portól kitakarítani, az esetleges későbbi problémák elkerülése végett.

 

 

- adatmentés

Bármilyen adathordozóról (merevlemez, pendrive, cd, dvd, memória kártya, stb.) vissza tudjuk állítani adatait, legyen az logikailag, fizikailag sérült. 

 

 

- számítógép karbantartása

Bizonyos időszakonként érdemes átnézni a számítógépet, hogy napra kész legyen, az operációs rendszert, programokat frissíteni, a regisztrációs adatbázisból kitörölni ami már nem szükséges.

 

 

- hálózati adattároló beüzemelése (NAS)

Ahhoz, hogy adatai nagyobb biztonságban legyenek, beüzemelünk egy hálózati tároló egységet, melyben 2db merevlemez van, amik egymás tartalmát folyamatosan lemásolják, így ha az egyik adat tároló elromlik, a másikon megmaradnak az adatai.